Kellékbérlés

Egy esküvő rengeteg kelléket igényel. Ki kell díszíteni a vacsora helyszínét, ott a templom, a polgári szertartás helyszíne is, a koszorúslányok, az autó.... Rengeteg kérdés merül fel az emberben a dekoráció tervezésekor, sok az apró részlet.  Hol is kezdjük? Hogy fogjunk neki?

Biztosan az első lépések között szerepel, hogy az ember lánya felüti a Pinterestet és már el is veszett a rengeteg ötlet sűrűjében. Csillám, lufi, üveg, fa -  minden tetszik egyszerre. Mire gondolsz hirtelen? Biztosan valami ilyesmi jár a fejedben: "Úr Isten, nem lesz sok ha ezt is, azt is rakunk az asztalokra? Összepasszol egyáltalán amit elképzeltem? Milyen színeket válasszak? Most tényleg vegyek meg minden cuccot, amire szükség lesz? De mit kezdek velük utána? Helyem sincs őket elrakni.... Bízzak meg egy dekorost, aki mindezt elintézi nekem? Vagy csináljam magam a dekort és béreljek kelléket?"

Ha saját magad készíted a dekort, én azt tanácsolom neked, hogy bérelj

  • Nem kell feleslegesen nagy összegeket olyan eszközökbe befektetned, amire az esküvő után semmi szükséged. 
  • Nem kell azon törnöd a fejed, hova rakod el a sok cuccot és mit csinálj velük a Nagy Nap után.

Válasszatok bérelhető kellékeim közül, és foglaljátok le őket e-mailben a Nagy Napra. Bármilyen kérdés merül fel, keressetek nyugodtan telefonon is.